Om Von Backhaus

Von Backhaus har produceret kvalitets cykler siden år 2005. Cyklerne bliver lavet til alle livlige sjæle, og der kan frit vælges mellem 8 cykelmodeller.
 
Vores cykler er tiltænkt dig der sætter pris på dansk kvaIitet og design, dig der altid er på farten, og dig der har dine værdier i orden. Von Backhaus er et mærke, du kan være stolt af. Vores cykler bliver produceret på egen fabrik i Holland, og vi er især stolte af vores høje lakkvalitet. Cyklerne er vores svar på kvalitetsbevidst hverdagsluksus, hvor vi konstant er nytænkende indenfor design, og vi tager udgangspunkt i de klassiske traditioner, som krydres med ekstra karakter og frække detaljer. Vi ligger altid forrest i feltet og afstanden til 'de andre' har for alvor taget form. 
 
Vores kvalitets cykler er til dig der tør udtrykke dig selv og vise hvem du er. Vores cykler er til dig, der udstråler stolthed, selvstændighed og mod. Von Backhaus kan sammenlignes med sukkeret på dine havregryn, fløden til dine jordbær og livets bedste 'treat meal'. Livet er simpelthen for kort til at skulle nøjes med at køre på en kedelig cykel. Derfor kan vi konstatere, at hvorend vejen fører dig hen, så er Von Backhaus det bedste valg.
 
 
VON BACKHAUS ER SOM FLØDEN PÅ DINE SOMMERMODNE JORDBÆR - VI GØR DET GODE LIV ENDNU BEDRE

MED EN VON BACKHAUS ER DET NEMT AT NYDE ET BREAK I HVERDAGEN. TAKE A MOMENT FOR YOURSELF AND SPEND TIME WITH PEOPLE YOU LIKE!

"KEEPING FIT IS EASY WITH A VON BACKHAUS" - FÅ FRIHEDEN TIL AT TRÆNE NÅR DU HAR LYST OG HVOR DU HAR LYST.

MAKE SURE TO HAVE FUN EVERY DAY. LIFE IS TOO SHORT TO DO OTHERWISE.